FAQS

  • Kuinka SwimCount toimii?

testikitissä on kolme kammiota. Vain toimivat siittiöt voivat uida ykköskammiosta (näytekuppi), kammioon 2 (erottelukammio). Toimivat siittiöt värjäytyvät kammiossa 2, joka luo värireaktion kammiossa 3 (tunnistus- ja tulosikkuna). Mitä enemmän toimivia siittiöitä on sitä tummempi väri on tulosikkunassa.

  • Kuinka käytän SwimCountia?

-       Katso käyttöohjevideo liittenä

Voit myös ladata täydet käyttöohjeet täältä.

 

  • Kuinka tulkitsen tuloksen?

Lataa Tulosten tulkintaohje täältä: TULKINTAOHJE

  • Kuinka tarkka on SwimCount?

Swim countin sensitiivisyys on 96% ja spesifisyys 91%. Tämä tarkoittaa sitä, että jos näytteessä on enemmän kuin 5 miljoonaa liikkuvaa siittiötä, niin testitulos on 96 % todennäköisyydellä oikein. Jos näytteessä on alle 5 miljoonaa liikkuvaa siittiötä, niin tulos on 91 % varmuudella oikea.

  • Miksi SwimCount on parempi kuin muut markkinoilla olevat testit?

SwimCount on markkinoiden ainoa testi, joka testaa myös siittiöiden liikkuvuuden, ei pelkkää määrää. Tämä on tärkein tekijä hedelmöittymisen mahdollistamiseksi.

  • Mitä tulisi ottaa huomioon, ettei testiä tee väärin?

Seuraavat asiat voivat vaikuttaa testin lopputulokseen: - Testi tehdään liian aikaisin edellisen ejakulaation jälkeen - Jos näytettä on vähemmän kuin 0,5 ml (ruiskun tilavuus) - Näytettä ei ole annosteltu oikein (pystyasennossa) - Mikäli näytteessä on ilmakuplia (liian vähän näytettä) Mikäli näytekasettia on ravistettu testiä tehdessä

  • Kuinka kauna tulokset ovat luettavissa näytelaitteessa?

Tulos pitää lukea viiden minuutin kuluessa siitä, kun testikasetin luisti on työnnetty lukuasentoon. Liian pitkään seissyt tulos voi olla epäluotettava. Suosittelemme valokuvan ottamista tuloksesta.

  • Miten voin parantaa siemennesteeni laatua

Ei ole olemassa mitään takuuvarmaa keinoa, mutta seuraavat asiat, voivat auttaa: - Älä käytä anabolisia steroideja - Käy suihkussa, älä ota pitkiä kuumia kylpyjä ammeessa Pidä huolta itsestäsi, syö hyvin, liiku, lopeta tupakointi ja vähennä alkoholin käyttöä

 

Mikäli sinulla on kysyttävää ota meihin yhteyttä info@swimcount.com